Aksaray Ticaret Borsası ve Ortaköy Belediyesi ortak çalışması ile  Balcı Köyü Bozada mevkiinde yapılacak olan Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezinin temeli törenle atıldı.
Kurban kesilerek dualar edilerek atılan temel törenine Kaymakamımız Sayın Mustafa CAN, Belediye Başkanı Mahmut ÜTÜK, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit ÖZKÖK, Aksaray Ticaret Borsası Ortaköy Şube Başkanı Mehmet EKİCİ ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Ömer ÜNAL, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Esnafımızın modern şartlarda hizmet verecek olan Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi 40.000 m² alanda 10.000 m² kapalı alanı olan toplam 36 depo ve ofisten oluşmaktadır. Ayrıca yeni tesiste kantarlar, laboratuvarlar ve numune odaları ile de vatandaşlarımıza modern şartlarda kaliteli hizmet sunumu yapılacaktır.