BELEDİYE BAŞKANIMIZ MAHMUT ÜTÜK’ÜN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Mahmut ÜTÜK, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Başkan ÜTÜK, "Birlik ve baraberliğimizi, dostluğu, kardeşlik ve paylaşmayı en sıcak şekilde hissettiğimiz, yardımlaşma ve paylaşma duygusunu toplumca yaşadığımız sevgi dolu nice bayramlar geçirmek dileğiyle. Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar selam ve saygılar sunarım" dedi. Av. Mahmut ÜTÜK - Belediye Başkanı

BALCI MAHALLESİNDE BOZUK YOLLAR ONARILIYOR

Balcı mahallesinde bozulan yollar onarılıyor. Arefe günü çalışmasını süreden ekiplerimiz, Balcı mahallesinde bozulan yollarda kilitli parke taş döşeme işlemeni sürdürüyor.

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN UYARI

Kurban Bayramı'nda çevrenin kirletilmemesine özen gösterilerek, atıkların çöp konteynerlerine değil, torbalanarak çöp toplama merkezlerine veya torbalanarak çöp konteyneri yanına bırakılmasını halkımızdan önemle rica ederiz.