BAŞKANIMIZ MAHMUT ÜTÜK’ÜN RAMAZAN AYI MESAJI

Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan Ayı; toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır. On bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış ve huzur getirmesini temenni eder, başta Ortaköylü hemşerilerim olmak [...]

ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLANDI

Ortaköy Ziraat Odası Başkanlığının düzenlediği 14 Mayıs Çiftçi Günü kutlandı. Programa Kaymakamımız Fatih Görmüş, Belediye Başkanımız Mahmut Ütük, Aksaray'da ki Ortaköylüler Derneği Başkanı Faik Kocapınar ve çiftçiler katıldı. Ziraat Odası Başkanı Yıldız Coşkun'un ev sahipliğinde Ziraat Odasının Balcı Caddesindeki merkezinde gerçekleştirilen program protokol konuşmaları, çiftçilerin 14 Mayıs Günü kutlamaları ve yemek programı ile sona erdi.