SU VE KANALİZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Ahmet BAŞ

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü

Misyonumuz

Ortaköy Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan tüm kişi ve kuruluşların içme, kullanma ve endüstri suyunu ilgili yasal mevzuata uygun olarak temin etmek, kullanıcılara ulaştırmak, oluşan atık suları şehir merkezinden uzaklaştırmak ve arıtmaktır. Ülkemizin, Ortaköy halkı ve çalısanlarımız için değer yaratan bir kurum olmaktır.

Vizyonumuz

Şehrimize, kalite standartları içerisinde ve kesintisiz su ve atıksu hizmeti saglamayı amaçlayan dinamik, öngörülü, çevreye saygili öncü bir kurulus olmaktir.Ana faaliyet alanı kapsamında hizmet anlayışında ve uygulamasında ülke çapında örnek ve öncü kuruluşlardan biri olmak.

Görevleri:

İlçe sınırları içerisinde ve mücavir alanlardaki yerleşik birimlerin sağlıklı içme ve kullanma sularının temin edilmesini sağlamak. Arızaların zamanında ve hızlı bir biçimde giderilmesini sağlamak.